top of page

VIPPEEXTENSION

 

Det kan være vanskelig å velge mellom alle de forskjellige typene behandlinger innen vippeextensions som finnes i dag. Hos Bare Velvære AS tilbyr vi Klassisk vippeextension, Volum vipper samt Mix og Match som er en kombinasjon av klassisk og volum.

 

Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal finne et design som passer for deg. Din behandler vil gi deg veiledning når du kommer til timen din slik at du får vipper som passer til ditt ansikt.

 

Når vi fester vippeextension fester vi en kunstvipp på ditt naturhår med 1-2 mm klaring til hårroten. Det er naturvippens lengde som er med på å bestemme anbefalt lengde på kunstvippene.

 

Om du velger klassisk vippeextension så er det antall naturvipper som bestemmer hvor fyldig det vil bli. Vippene vil få mere lengde og en nydelig bøy, og du vil få det vi kaller en mascaralook.  Vippene vil se naturlig ut og er perfekt for deg som søker en lett vippeextension. Er man usikker er dette en trygg plass å starte.

Ønsker du mer fylde anbefaler vi volum vipper. Her får du mer fylde og volumviftene gir deg tette mørke vipper. Vippene som brukes til å lage volumvipper er superlette og vi setter sammen vifter for hånd som passer til dine naturvipper. Det være seg 2D, 3D og oppover. Antall vipper bestemmes av dine naturvipper og hva de kan bære av vekt.

 

Mix og Match er en behandling som består av en kombinasjon av klassisk og volum vipper.  Vi legger et grunnlag med klassiske vipper for å skape en nydelig definisjon av vippene og fyller imellom med volum vipper. Her skapes det en illusjon av fylde, og av at man har flere vipper enn man har fra naturens side.

bottom of page